padleleir hovedbilde

Velkommen til leir 2017

Hold av helgen 09. - 11. juni 2017, da inviteres du til enda en opplevelsesrik leir på Storesand!

For 16. år på rad arrangeres Sommerleir for havpadlere i Hvalers vakre skjærgård.

Leiren på Storesand er et dugnadsprosjekt, hvor alle inntekter går med til neste års arrangement. Dette gjør vi fordi vi synes det er viktig å la hele padlenorge få oppleve de fantastiske padleområdene på Hvaler, naturen, miljøet i leiren. Vi ønsker å være en arena hvor du kan treffe mange likesinnede og for å fremme sikker padling.

I løpet av helgen vil du kunne delta på 1 - 3 turer, ta et av Padleforbundets kurs, delta på workshops eller bare padle deg en tur i egen regi sammen med gode venner.

Registrering og betaling kan foregå ved ankomst til leiren eller ved å betale inn til kontonr. 1594.38.42261.

OBS!!!   Merk betalingen, med navn på deltakere og Sommerleir 2017.

Se påmelding nederst på siden.

Ved ankomst, vil du bli henvist til teltplass, få utlevert et merkebånd og en informasjons-folder.

På oppslagstavla ved sanitærbygget vil du finne oversikt over alle turene. Vær tidlig ute med å melde deg på. Det er plass til ca 15 deltakere på hver tur.

Turene ledes av en turleder og to assistenter. Det er viktig at du følger turleders instruks og holder deg til gruppa under hele turen. Meld deg på en tur du vet du har forutsetning for å klare. Kle deg etter vanntemperaturen.

Det anbefales å padle "makker", dvs at du finner en i gruppa å padle sammen med. En "makker" kan hjelpe deg ved en eventuell velt, kan hjelpe deg med å få tak i noe i en av lukene dine, stabilisere kajakken din ved å legge seg inntil din kajakk eller være "oppmuntringsråd" hvis du blir sliten. Alt dette kan også du være for en annen person. Å padle "makker" skaper trygghet.

Du må selv sørge for å ha det utstyret som skal til for å være med på en dagstur.

Vi åpner for påmelding 20.april 

For å gå til Påmelding, klikk her  

PÅ ÅRETS LEIR (oppdateres etter hvert som planene kommer på plass !

Oppslagstavle for KJØP / SALG / BYTTES. Her kan du henge opp en lapp med hva du ønsker å kjøpe, selge eller bytte bort. HUsk navn og telefonnummer. Vi holder tavlen, du ordner oppslaget selv. Vi som arrangør har ikke anledning til å følge opp dette, vi legger det kun til rette.

TURER

Godt utvalg av turer - se tavle i leiren

AFTER PADDLE

Bedre kapasitet i teltet, Bedre grillkapasitet

Scenen:

Live Trio Mojito (eg Trio deMent) på scenen lørdag.