hav hovedbilde

Hav

En klubb i blomstring!                                                                                                                                                      Vi er en kajakklubb som legger vekt på variasjon og allsidighet. Det legges avgjørende vekt på padleopplevelser og den gode følelsen av frihet som det å ferdes ute i naturen gir! Og sist men ikke minst er det viktig med det sosiale aspektet. Vi har det rett og slett trivelig sammen.

Torsdagspadling                                                                                                                                                            Fra april - oktober møtes vi hver torsdag ca. kl. 18.00. Oppstartsted varierer fra uke til uke, se terminliste. Noen ganger tar vi en rolig tur, andre ganger kjører vi mer trening med intervaller eller øving på sikkerhetsrutiner.

Tirsdagspadling / workshop                                                                                                                                              For de som ønsker å trene teknikk, bølger, navigasjon eller noe helt annet., Disse legges opp som en workshop, og dato, tid og sted blir kunngjort på terminlista.

Klubben har 2-3 helgeturer i året.

Bassengtrening

I vinterhalvåret har vi bassengtrening, se terminliste. Her trenes det på å bli trygg i kajakken og diverse redningsøvelser. Man kan også få hjelp til å lære seg "rulla" hvis det er ønskelig.

Klubben har kajakker og utstyr til utlån for medlemmer.

Grunnlegende padleteknikk