om-klubben hovedbilde

Om klubben

Fredrikstad Kajakklubb legger vekt på variasjon og allsidighet. Selv om kajakkpadling er vår hovedaktivitet, er mange av våre medlemer også aktive med andre friluftsaktiviteter.                                         
Det legges avgjørende vekt på de vakre naturopplevelser og den gode følelsen av frihet og trygghet som det å ferdes ute i det fri gir! Og sist men ikke minst er det viktig med det sosiale aspektet. Vi har det rett og slett trivelig sammen!!

Torsdagspadling                                                                                                                                                                Hver torsdag møtes vi ca. 17.50. Padleturene skal starte kl. 18.00. Oppstartsted varierer fra uke til uke, avhengig av opplegg for dagen. Noen ganger tar vi en rolig tur, andre ganger kjører vi mer trening med intervaller eller øving på sikkerhetsrutiner.                                                                                                                     
Se plan for neste torsdagspadling på  terminlista.

Ønsker du å vite litt om hva klubben har å by på? Har du vært med på en padletur i regi av klubben, og har lyst til å bli medlem? Vi ønsker alle velkommen til en sosial og hyggelig klubb.                                            

Ta kontakt!

Vår epostadresse er post@fredrikstadkajakk.no.

Postadresse:
Fredrikstad Kajakklubb
Postboks 35
1601 FREDRIKSTAD

Konto: 1594 38 42261