Padlingens Dag og Triathlon på Skjærhalden 17-18 juni

Padlingens Dag og Triathlon på Skjærhalden 17-18 juni

TID: LØRDAG OG SØNDAG 08.30 -10.30

STED: STRANDA PÅ SKJÆRHALLEN

PARKERING: OPPE VED RÅDHUSET OG GÅ NED TIL STRANDA

Vi gjør en god og viktig jobb for dette arrangementet og denne dugnaden bringer inn både penger og medlemmer til klubben. Det forventes masse folk og storinnrykk av folk hele helgen, og værmeldingen er god for begge dagene.

Vi har fått en avtale med Triathlon om at vi får en standplass på stranda med aggregat til vaffelpresse og kaffekok. Dessuten får vi disponere stranda til KOM-OG-PRØV-EN KAJAKK for alle.

Oppgaven vår i forbindelse med triathlon er som vanlig å sikre svømmerne. Det trengs 8 kajakker lørdag og 8 kajakker søndag til dette, og svømmingen er unnagjort på rundt 1 time. Det handler primært om å padle rett frem så padlingen er ikke avansert eller for spesielt interesserte.

Vi tar med klubbens kajakker slik at det ikke er nødvendig å bringe egen. Det blir enklere med parkering og lettere å for alle å komme seg ned til startstedet.

Deretter ser vi for oss at det er mulig for folk å komme å prøve kajakk. Vi legger klubbkajakker på stranda og sørger for at folk har vest når de går ut. Standen vår vil også ligge på stranda, og vi kan steke vafler, dele ut infomateriell og fortelle om padling, klubben vår og kurs vi har. Dette kan gå på omgang, alle trenger ikke stå der hele tiden.

For at dette arrangementet skal bli vellykket er vi avhengig av at folk melder seg på. Det er viktig at det er nok personer som sikrer.

Send melding til Gry på 91599460, eller skriv «SKAL» på FB arrangementet..

https://www.facebook.com/Hvalertriathlon/

http://hvalertriathlon.no/