Hva skjer i klubben mai/juni

Grunnkursene i mai er fulle. Derimot er det ledig plass på grunnkurs i slutten av juni. Teknikkurs er noe vi oppfordrer alle til å ta. Du blir en mye bedre padler og får enda større glede av padling med bedre teknikk. Neste teknikkurs blir avholdt 27-28 mai. Fortsatt ledige plasser på dette.

Denne søndagen (28) blir det også grilling og REDNINGSØVELSER i klubben og et introkurs på samme sted som teknikkurset. Mye god klubbaktivitet blir en fin oppladning til sommerleiren J

Onsdag 31 mai er det kurs i effektive fremdriftstak med Randi Nygaard. Anbefales!! Påmelding via link som du finner på FB arrangementet.

9-11 juni er vårt største arrangement – SOMMERLEIR PÅ STORESAND. Klubbens medlemmer oppfordres til å hjelpe til med dette arrangementet som er et av Norges største og et stort løft for klubben vår. På FB er det mer info om hvordan melde seg til tjeneste J Du kan også kontakte leirkomiteen eller Tor Ovesen.

Helgen etter leieren er det Triatlon på Skjærhallen, både lørdag og søndag (17-18 juni). Vi står for sikkerheten og trenger 6-7 sikrere på vannet. I tillegg er det folkefest på Skjærhallen denne helgen og vi tenker det vil være fint å ha en «kom-og-prøv-en-kajakk-dag» på lørdagen ved stranda i Skjærhallen sentrum. De som ønsker å være med på dette kan sende en melding til Gry.

Første helgen i juli (1-2 juli) arrangerer vi familiesamling. Mer info om denne kommer snart, men sett av datoen nå! Samlingen blir på Storesand Camping og er for ABSOLUTT ALLE.

Vel møtt til padling i mai og juni!!!